Start Support Byt från NIBE Uplink till myUplink Hur kommer jag igång med uppdateringen av mjukvaran?

Hur kommer jag igång med uppdateringen av mjukvaran?

1. Välj USB-menyn och tryck på OK.

Välj USB-menyn och tryck på OK.

2. Välj ”uppdatera programvaran” på menyn som visas och tryck på OK.

Välj ”uppdatera programvaran” på menyn som visas och tryck på OK.

3. Välj "starta uppdatering". Du får först upp en fråga om du verkligen vill uppdatera programvaran. Svara "ja" för att gå vidare eller "nej" för att ångra. Om du svarat "ja" på den tidigare frågan startar uppdateringen och kan du följa uppdateringsförloppet på displayen. När uppdateringen är klar startar anläggningen om.

Välj "starta uppdatering" om du vill starta uppdateringen.