Start Support Byt från NIBE Uplink till myUplink Ladda ned den aktuella mjukvaran och spara den på ett tomt USB-minne.

Hur laddar jag ner mjukvaran?

Ladda ned den aktuella mjukvaran och spara den på ett tomt USB-minne. Tryck på ladda ner mjukvara i steg 1 och spara mjukvaran på ett tomt USB-minne.

Skulle er enhet inte hitta filen eller usb minnet så börja med att formatera usb minnet till FAT32 och helst inget annat på usb minnet än den nya mjukvaran , använd även säker borttagning från er pc innan ni tar ut det , prova sedan med att stänga av värmepumpen och sätt sedan i usb minnet och starta enheten igen så borde det fungera.